Cirkali smo po tezgama DOK NE POPADAMO ISPOD STOLA Đani na premijeri otvorio dušu o pokojnom Džeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 21:00

"Cirkali smo po tezgama DOK NE POPADAMO ISPOD STOLA" Đani na premijeri otvorio dušu o pokojnom Džeju

Film o životu čuvenog dorćolskog pevača Džeja Ramadanovskog, "Nedelja", večeras ima svoju premijeru!

Dugo očekivani film "Nedelja" o životu i delu dorćolskog mangupa i frajera Džeja Ramadanovskog večeras ima svoju beogradsku premijeru u MTS Dvorani, a dva dana kasnije, 18. januara, ide u redovnu bioskopsku distribuciju.

Ekipa portala Srbija Danas nalazi se u dvorani, gde je imala prilike da dočeka Minu Kostić, koja se pojavila mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre drugih gostiju, a potom smo ugledali i dugogodišnjeg Džejevog prijatelja i kolegu - Đanija.

Radiša Trajković je pred ekipom našeg portala podelio sećanja o pevaču i otkrio šta očekuje od filma.

- Džeja pamtim kao jednog velikog boema i druga. Mnogo smo mi proveli zajedno, družeći se i cirkajući. Jedan laf u suštini. Mi smo se zezali po svadbama i gostovanjima dok ne popadamo ispod stola. Video sasm trejler filma i deluje mi super. Kažu da će biti dosta akcije, jedva čekam da vidim - rekao nam je pevač.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svima se OČI NAPUNILE SUZA: Džejeve ćerke stigle na premijeru filma o pokojnom ocu, imale POSEBNU PRATNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024

Portal Srbija Danas otišao je na lice mesta, gde smo zabeležili ko je došao od poznatih zvanica. Osim Džejevih naslednica i zetova, na premijeru filma "Nedelja" stigli su voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.