ĆERKA POKOJNOG DŽEJA RAMADANOVSKOG SE DANAS UDAJE: Marija je odlučila da PRVI PLES na venčanju bude uz OVU PESMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 15:50

ĆERKA POKOJNOG DŽEJA RAMADANOVSKOG SE DANAS UDAJE: Marija je odlučila da PRVI PLES na venčanju bude uz OVU PESMU

Mladenci su blistaju od sreće i uzbuđenja!

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, danas se udaje za svog izabranika Stefana Davidovića.

Njih dvoje će stati na ludi kamen, a građansko venčanje biće održano u jednom restoranu u kojem se održava i svadbeno veselje.

Svatovi su odavno stigli po mladu, koja je objavila na Instagram storiju videe ispred kuće, pre nego što su krenuli na venčanje. Mladenci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su blistaju od sreće i uzbuđenja, ljubili su se sa zvanicama, grlili, ali i plesali, a sve vreme je srpska trobojka.

Podsetimo, Džejev kum Zoran Jagodić Rule se otkrio da se Marija odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit svog pokojnog oca, "Sunce ljubavi".
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.