Buđenje Tobdžija! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje "Tobdžija"! (video)

Aleksandre Lakazet je uspeo danas da sa dva gola donese Arsenalu pobedu protiv Vest Bromvič Albiona.

Veoma zanimljiva utakmica na "Emiratima" danas, Arsenal je bio apsolutni favorit protiv VBA, ekipe koja u poslednjih nekoliko utakmica nije uspevala da postigne ni gol protiv "Tobdžija" na ovom stadionu.

Ipak, VBA se danas postavio kao rival koji je bio ravnopravan u nekim momentima, imali su šanse da stignu do gola u nekoliko navrata.

Igrao se 8. minut kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Džej Rodrigez pobegao Mustafiju, a kada je napravio lažnjak, izbacio je ponovo iz igre fudbalera Arsenala koji ga je "pokosio", ipak sudija je ostao nem na čitavu situaciju i oštetio VBA.

Nakon toga je Džej Rodrigez šutirao, ali je loptu zakačio sjajni Čeh i ona je udarila u stativu.

Igrao se 20. minut kada smo videli prvi gol na meču. Aleksis Sančez je izveo slobodan udarac, pogodio je prečku, a na loptu je natrčao Lakazet koji glavom postiže svoj prvi gol na meču.

VBA je imao još jednu šansu do odlaska na odmor, Krihovijak je plasirao loptu ka golu, ali je Monreal sjajnom intervencijom uspeo da spasi čist gol. Inače, upravo je Monreal možda bio i najbolji fudbaler Arsenala u prvom delu igre, gledajući statističke detalje.

Početkom drugog dela igre Lakazet je mogao da duplira prednost, ali je njegov udarac izblokiran, a onda novo uzbuđenje pred golom Vest Bromviča.

Remzi je odlično prošao po strani, bukvalno ga je sa terena izgurao Niom, bilo je to veoma grubo sa njegove strane i sudija nije imao dilemu ovoga puta, pokazao je na belu tačku.

Lakazet je bio siguran izvođač, duplirao je prednost i Arsenal je mogao da uđe u mirniju završnicu utakmice.

Žiru i Ozil su dobili šansu do kraja utakmice umesto Sančeza i Lakazeta, uneli su mirnoću među fudbalere Arsenala, pa dobrih šansi za goste nije bilo.

Arsenalu je ovo 10. bod ove sezone u 6. utakmici, VBA ostaje na 8.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je već rutina: Arsenal ponovo lako sa Vest Bromom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2017

Dva gola Aleksandra Lakazeta u pobedi nad sastavom Tonija Pjulisa – 2:0..Šest pobeda na Emirejtsu poritv Vest Bromvič Albiona do danas, uz samo jedan primljeni gol, a večeras je tu i sedma! Ekipa Arsena Vengera je rutinski odradila posao protiv ekipe Tonija Pjulisa i golovima Aleksandra Lakazeta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.