Bračni par čeka devetnaesto dete!

Izvor: Blic, 02.Sep.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par čeka devetnaesto dete!

Porodični par sa osamnaestoro dece čija imena počinju na slovo "J" (Džej), koji sledećeg meseca očekuju svoje prvo unuče, otkrio je da će u martu ponovo postati roditelji, prenosi "Dejli mejl".

Džim Bob i Mišel Dugar iz Tontitauna u državi Arkanzas su presrećni zbog toga što će njihov najstariji sin Džoš postati otac, samo devet meseci nakon rođenja njegove najmlađe sestre Džordin Grejs.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razliku od Džim Bobove i Mišeline dece, ime njihove unuke će početi na slovo M, jer će se devojčica zvati Mekenzi Rene.

"Jako smo uzbuđeni", izjavila je 42-godišnja Mišel.

"Radujemo se dolasku našeg prvog unučeta i našeg devetnaestog deteta. Zahvalni smo zbog svakog deteta u našoj porodici", rekao je Džim Bob, 44-godišnji biznismen.

Njihov sin Džoš, vaspitan da postane pravi hrišćanin, rekao je da se nada da će, kao i njegovi roditelji, imati mnogo dece, ali nije rekao da li će i imena njegove dece sva počinjati na isto slovo.

Džoš i njegova supruga Ana žive sa njegovim roditeljima zajedno sa njihovom ostalom decom: blizancima Dženom i Džon Dejvidom (19), Džil (18), Džesom (16), Džindžer (15), Džosefom (14), Džosajom (13), Džoj Anom (11), blizancima Džeremajom i Džedidajom (10), Džejsonom (devet), Džejmsom (osam), Džastinom (šest), Džeksonom (pet), Džoanom (tri), Dženifer (dve godine) i osmomesečnom Džordin Grejs.

Porodici Dagar posvećena je emisija "18 Kids and Counting" na kablovskom kanalu TLC.

Iako je bila trudna 18 puta, Mišel je izjavila da ih je ova trudnoća iznenadila.

Tek kada je primetila da, uprkos dijeti, ne gubi kilažu, Mišel je pomislila da je možda opet trudna.

Kada su se Džim Bob i Mišel venčali mislili su da će imati dvoje ili troje dece.

Mišel je koristila pilule za kontracepciju, jer njih dvoje nisu želeli da odmah imaju decu.

Nakon rođenja prvog sina, Mišel je ponovo koriatila pilule, ali je ipak zatrudnela i imala spontani pobačaj.

Kao konzervativni hrišćani, Dugarovi su odlučili "da Bog odluči koliko dece bi trebalo da imaju".

Priključili su se evangelističkom hrišćanskom verskom pokretu čiji članovi veoma ozbiljno shvataju biblijska načela o širenju ljudske populacije i veruju da je svako dete božiji dar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.