Bivši američki predsednik u ulozi di-džeja FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 21:58

Bivši američki predsednik u ulozi di-džeja FOTO

Članovi kluba u Palm Biču na Floridi u sredu su dobili dopis da će biti počašćeni "odličnom muzikom“ tokom večere u petak i u subotu, "sa predsednikom Trampom u ulozi disk džokeja“.

"Muzika će biti neverovatna, biće veoma zabavna i trajaće do kasno uveče", navodi se u dopisu, prema tvitu reporterke NJujork tajmsa Megi Haberman.

Ostaje nejasno koju muziku Tramp planira da pusti ovog vikenda, ali je poznato da bivši predsednik SAD-a voli Eltona Džona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako je pevač odbio da nastupi na njegovoj inauguraciji.

Bivši predsednik je takođe bio poznat po tome da je puštao YMCA i Macho Man grupe Vilidž pipl i klasik Frenka Sinatre My Way na svojim predsedničkim mitinzima.

Demokrata iz Predstavničkog doma Erik Svalvel procenio je da će se na Trampovoj plejlisti naći: Don’t You Forget About Me (Ne zaboravi me) grupe Simpl majnds, Dancing with Myself (Plešem sam sa sobom) Bilija Ajdola, Back in the USSR (Povratak u SSSR) Bitlsa i Loser (Luzer) muzičara Beka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.