Bijonse i beba napustili porodilište

Izvor: Blic, 11.Jan.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i beba napustili porodilište

Nakon što je samo tri dana odležala u bolnici, Bijonse je zajedno sa svojom ćerkicom Blu Ajvi Karter napustila njujorško porodilište "Lenox Hill".

Popularni muzičari Džej Zi i Bijonse nedavno su dobili naslednicu, ćerkicu Blu Ajvi Karter. Porođaj se dogodio pre tri dana u bolnici "Lenox Hill" ali kako nezvanične informacije kažu, Bijonse i beba napustili su bolnicu tek jutros.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džej Zi došao je po Bijonse i Blu Ajvi u crnom džipu sa zatamnjenim staklima, dok su ga u pozadini pratili brojni automobili.

Par je za sada uložio više od milion evra kako bi dom pripremio za dolazak naslednice. Iako slika Bijonsine bebe još uvek nije isplivala u javnost, reper Fifti Sent, koji je višegodišnjem ratu sa Džej Zijem, postavio je fotošopirane fotografije para sa naslednicom, čime se još jednom narugao svom rivalu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.