Bijonse i Džej Zi napustili  Hvar

Izvor: Blic, 08.Sep.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i Džej Zi napustili Hvar

Slavni par napustio je hrvatsko primorje super luksuznom jahtom za koju je nameštaj dizajnirao Armani

Slavni par koji će se uskoro ostvariti i u ulozi roditelja, sledio je primer princa Harija pa je tako proveo dva nezaboravna dana na hrvatskom ostrvu.

Iako nisu plave krvi njihov odmor je bez sumnje bio kraljevski, jer su za svoje krstarenje izabrali mega luksuznu jahtu "Odesa”. O kakvom je luksuzu reč dovoljno govori činjenica da trenutno jedna od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trudnica na svetu zajedno sa suprugom i sestrom Solanž Nouls uživa u nameštaju koji je dizajnirao Armani, prenosi hrvatski list "Jutarnji” .

Sa srebrnom 40- metarskom jahtom namenjenoj za 12 putnika koji su smešteni u šest vrhunski opremljenih komfornih apartmana i liftom koji povezuje palube par se usidrio blizu Marinkovca, jednog od Paklenih otoka u neposrednoj blizini Hvara. Posle podne su proveli uživajući u koktelima poznatog koktel bara "Hula Hula Beach Club " gde su proveli nekoliko sati tokom kojih je Bijonse isprobala nekoliko vrsta bezalkoholnih koktela, dok se njen suprug, muzički mag Džej Zi opustio uz one popularnije, alkoholne. Veče su začinili ribljim specijalitetima u vrhunskom hvarskom restoranu "Passarola”.

Da podsetimo, poznati par je sa svojom superjahtom prvo posetio Veneciju gde je Bijonse proslavila 30. rođendan, a onda se luksuznim brodom uputio na Hvar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.