Bijonse i Džej Zi najbogatiji poznati par na Forbsovoj listi

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i Džej Zi najbogatiji poznati par na Forbsovoj listi

Pop pevačica Bijonse i njen muž Džej Zi, završili su na prvom mestu Forbsove liste najbogatijih poznatih parova na svetu.

Oni su sa svojim bogatstvom od 95 miliona dolara, daleko iza sebe ostavili Toma Brejdija i Žizel Bundešen, čija se zarada procenjuje na 80 miliona dolara.

Na trećem mestu se nalaze Dejvid i Viktorija Bekam, sa bogatstvom od 54 miliona dolara, dok se na četvrtom mestu nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << glumci Anđelina Žoli i Bred Pit čija ušteđevina iznosi 45 miliona dolara.

Na petom mestu su takođe glumci, i to Vil i Džada Smit, koji su zaradili zajedno 40 miliona dolara.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogatstvo teško 95 miliona dolara: Bijonse i Džej Zi najplaćeniji par na svetu!

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2013

Pop pevačica Bijonse i njen muž Džej Zi, završili su na prvom mestu Forbsove liste najbogatijih poznatih parova na svetu. Oni su sa svojim bogatstvom od 95 miliona dolara, daleko iza sebe ostavili Toma Brejdija i Žizel Bundešen, čija se zarada procenjuje na 80 miliona dolara. Na trećem mestu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.