Bijonse i Džej Zi: Rijana mora da prestane sa lošim oblačenjem i ponašanjem

Izvor: Press, 09.Jun.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i Džej Zi: Rijana mora da prestane sa lošim oblačenjem i ponašanjem

Naime, RiRi koja praši svojom ekscentričnim modnim izborima i razuzdanim ponašanjem, izazvala je negativne reakcije kod Džej Zija, koji ju je progurao na početku karijere.
- Vreme je da Rijana prekine sa takvim oblačenjem i ponašanjem. Ponaša se kao da živi u getu, a ni rečnik joj nije ništa bolji - rekao je Džej Zi, a prenosi neimenovani izvor.
- Čak je i Bijonse pristala da posavetuje Rijanu i nauči >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je par lekcija iz lepog ponašanja. Bijonse je uči i kako da lepo odgovara na pitanja novinara prilikom intervjua – dodao je on, navodno.
Izvori američkih medija navode da je porodica Karter ozbiljno zabrinuta za Rijanino ponašanje.
- Džej Zi je upozorio Rijanu da prekine sa porocima i da se dovede u red, jer ako nastavi tako, on ne planira da je i dalje podržava u karijeri - navodi izvor.
Međutim, to nije sve, budući da je reper, u želji da izvede Rijanu na pravi put, umešao prste i u njen ljubavni život, jer se šuška da je on glavni krivac za njen raskid sa Drejkom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.