Bestseler: Razmišljajte poput monaha

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jan.2021, 20:14

Bestseler: Razmišljajte poput monaha

Amazon je knjigu Džeja Šetija Razmišljajte poput monaha proglasio knjigom godine u Velikoj Britaniji, Indiji i Australiji.

 
Ovo je nezamenljivo štivo za svakog ko želi da napravi pozitivne promene u svom životu, za čitaoce koji su spremni da istraže dubinu sopstvene duše i koji shvataju koliko je važno boriti se sa svakodnevnim izazovima i stresom.
 
Džej Šeti, bivši monah i autor ove inspirišuće knjige, opisuje vreme koje je proveo kao monah da bi nam pokazao kako da premostimo prepreke i oslobodimo svoju moć i potencijal. Spajajući drevnu mudrost sa iskustvom koje je stekao u ašramu, otkriva kako da prevaziđemo negativne misli...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.