Ben Aflek zažalio zbog spota sa Džej Lo!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek zažalio zbog spota sa Džej Lo!

Zbog videa Dženifer Lopez u kojem igra njen dečko Kasper Smart glumac se pokajao što je pre 10 godina činio isto

Ljubomoran!

Ben Aflek se pokajao što je pre 10 godina glumio u spotu svoje bivše verenice Dženifer Lopez, jer u pevačicinom najnovijem videu igra njen sadašnji dečko Kasper Smart!

Dakle, kao i 2002. godine, kad je u spot za pesmu „Dženi iz bloka“ ubacila Afleka, koji joj je u tom ostvarenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaljubljeno ljubio i mazio guzu, Džej Lo je nedavno učinila nešto slično. Za ekranizaciju pesme „Igrati ponovo“ angažovala je sadašnjeg dečka Kaspera Smarta.

On je, doduše, ne lupa po guzi, ali šepuri se bez majice s povezom preko očiju, na kojem piše „ljubav je slepa“.

A Ben? On je u braku s Dženifer Garner, s kojom ima troje dece.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pogledajte: Dečko Dženifer Lopez đuska u kostimu pčelice

Izvor: Blic, 05.Apr.2012, 12:05

Plesač Kasper Smart koji je u vezi sa Dženifer Lopez, učestvovao je 2009. godine u kampanji za spašavanje pčela, pa se našao u reklamnom spotu sa dosta plesača. Osim smešnih plesačkih pokreta, Kasper na koga je Džej Lo ponosna, pleše u slatkom kostimu pčelice...Iako je ova kampanja napravljena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.