Bart Simpson pojačao Zenit

Izvor: B92, 03.Sep.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bart Simpson 'pojačao' Zenit

Zenit iz Sankt Peterburga saopštio je da je Bart Simpson prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa klubom, i da će se uskoro priključiti treninzima.

Naravno, u pitanju je marketingški potez ruske ekipe, koja je sa kompanijom "20th Centuey Fox" potpisala ugovor da legendarni junak iz crtaća postane maskota Zenita.

"Bartolomju Džej Simpson se prvi put pojavio na televiziji 1987. godine, pa je shodno tome odlučio da na dresu nosi broj 87", stoji u 'saopštenju' Zenita.

Legendarna animirana serija o porodici Simpson ove jeseni ulazi u svoju 26. sezonu, a nema sumnje da će Zenit ovim potezom dobiti na popularnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bart Simpson nova maskota Zenita

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2014

Zenit iz Sankt Peterburga saopštio je da je Bart Simpson prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa klubom, i da će se uskoro priključiti treninzima...Naravno, u pitanju je marketingški potez ruske ekipe, koja je sa kompanijom "20th Century Fox" potpisala ugovor da legendarni junak iz crtaća...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.