Izvor: B92, 13.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri za bezbednost u saobraćaju

Beograd -- Asocijacija motociklista Srbije "Bi-džej bajkers" organizovala akciju čiji je cilj trajno smanjenje broja nesreća u saobraćaju

Uprkos lošim vremenskim uslovima, oni su prodefilovali gradskim ulicama, uručili pisma predsedniku Srbije i Narodnoj kancelariji, a zatim i dali krv. Oko 40 dvotočkaša vožnju je počelo kod muzeja "25. maj", a zatim su se uputili ka centralnih gradskim ulicama.

U pismu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsedniku Srbije Borisu Tadiću kljubitelji motora ističu važnost saradnje svih nivoa vlasti sa motociklistima kako bi se sačuvali životi građana i njihova bezbednost.

Akciju su podržali Skupština grada Beograda i opština Savski venac.

Posle defilea bajkeri su dali krv. Iako se za njih vezuju brojne predrasude i najčešće su optuživani za saobraćajne nesreće, ljubitelji motora kažu da su za nesreće krivi nepažnja i nedisciplina. Pravi bajkeri, kako kažu za sebe, uživaju u vožnji, ali u skladu sa saobraćajnim propisima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.