Avići će biti sahranjen u prisustvu najbližih

Izvor: Press, 22.Maj.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avići će biti sahranjen u prisustvu najbližih

Švedskom di-džeju i muzičkom producentu Timu Berglingu, poznatijem po svom umetničkom imenu Avići (DJ Avicii), koji je pre mesec dana pronađen mrtav u Omanu, biće organizovana privatna sahrana, saopštio je danas njegov publicista Eba Lindkvist

Foto: Getty


"Porodica Bergling je sada potvrdila da će sahrana biti privatna, u prisustvu ljudi koji su najbliži Timu", navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Lindkvist u saopštenju, ali nije pružila više detalja. 

Uzrok smrti poznatog di-džeja nije objavljen, ali je porodica Bergling u saopštenju objavljenom prošlog meseca nagovestila da je Avići izvršio samoubistvo, navodeći da se "borio sa svojim mislima i da nije mogao da nastavi dalje", prenosi Rojters. 

Avići je 2016. godine objavio da će prestati da ide na turneje iz zdravstvenih razloga, ali je nastavio da se bavi muzikom, a u aprilu je bio nominovan i za muzičku nagradu Bilbord. 

Švedski di-džej preminuo je 21. aprila u 28-oj godini, u prestonici Omana, Maskatu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Avići će biti sahranjen u prisustvu najbližih

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018

STOKHOLM - Švedskom di-džeju i muzičkom producentu Timu Berglingu, poznatijem po svom umjetničkom imenu Avići (Ð Avicii), koji je prije mjesec dana pronađen mrtav u Omanu, biće organizovana privatna sahrana, saopštio je danas njegov publicista Eba Lindkvist..."Porodica Bergling je sada potvrdila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.