Ana Ramadanovski: Briga me šta Adil priča

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ramadanovski: Briga me šta Adil priča

Ćerka poznatog pevača Džeja Ramadanovskog, Ana Ramadanovski, izjavila je da neće menjati svoj iskaz u kome tvrdi da ju je muž Adil Maksutović tukao, saznaju beogradski mediji.

''Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju. Ja svoj iskaz neću menjati. Reći ću isto što sam i do sada govorila i to je to'', rekla je kratko za ''Blic'' Ana Ramadanovski.

Mladi pevač Adil Maksutović juče je na saslušanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Prvom osnovnom sudu porekao da je tukao Anu. Adil je rekao da su sporne noći Ana i on imali verbalnu raspravu, ali da do fizičkog obračuna nije došlo, saznaje beogradski list.

''Nisam je tukao, samo sam je malo protresao'', izjavio je između ostalog pevač.

Džej Ramadanovski izjavio je nedavno, komentarišući sve što se desilo, da je Adil dobar dečko i divan otac, dodavši da se svakome desi da mu naiđe ''žuta minuta''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ana Ramadanovski: Briga me šta Adil priča

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Ćerka poznatog pevača Džeja Ramadanovskog, Ana Ramadanovski, izjavila je da neće menjati svoj iskaz u kome tvrdi da ju je muž Adil Maksutović tukao, saznaju beogradski mediji.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.