Aleks Ajs najmladji di-džej u Srbiji objavio singl

Izvor: Prva.rs, 02.Mar.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Ajs najmladji di-džej u Srbiji objavio singl

Aleks Ajs (Aleksa Milutinović) rođen je 2001. u Beogradu. Sa svega 10 godina otkrio je strast prema elektronskoj muzici, miksovanju i DJ- ingu. Prve DJ korake napravio je u Master Blasteru, prvoj školi za pop i rok muziku u Beogradu.Ubrzo je počeo da nastupa na školskim manifestacijama i tako postao najmlađi DJ u Srbiji.Nakon toga počinje da uči da svira klavijature, bas gitaru, a interesuje se i za muzičku produkciju.
Njegovi setovi se najčešće sastoje od aktuelnih trap, electro >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i progressive house numera koje miksuje hrabro, inovativno, uzbudljivo. Na svom prvom singlu "We are ready", svirao je klavijature i učestvovao u produkciji pesme.
 
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.