Smenjen Kostić, Linta predsednik Odbora za dijasporu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen Kostić, Linta predsednik Odbora za dijasporu

Predsednik skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, poslanik Srpskog pokreta Dveri Ivan Kostić, smenjen je danas, na predlog Srpske napredne stranke, sa tog mesta, na koje je zatim izabran Miodrag Linta.

Kostić, kao razlog sa smenu, osim što je iz opozicije, smatra to da je na njegov poziv u Skupštinu nedavno došla deputat ruske Dume sa Krima, Natalija Poklonskaja, i da se to nije dopalo zemljama sa Zapada.

On je rekao i da je imao uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobru saradnju u Odboru, sem nekih poteškoća zato što je iz opozicije, ali je naglasio da je uvek radio vođen opštim, a ne stranačkim interesom.

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković, koji je predložio smenu, nije to i obrazložio, dok je Linta tvrdio da nije reč o političkoj smeni.

Kostić je bio dve godine na čelu Odbora.

"Pokušaću sa novom energijom, da se radi još bolje", rekao je Linta, koji je iz poslaničke grupe SNS.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen predsednik Odbora za dijasporu

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2018

Predsednik skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, poslanik "Dveri" Ivan Kostić, smenjen je danas, na predlog Srpske napredne stranke, sa tog mesta, na koje je zatim izabran Miodrag Linta...Kostić smatra da je razlog sa smenu, osim što je iz opozicije, to da je "na njegov poziv u Skupštinu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.