OBRADOVIĆ DOBIO POJAČANJE, PRIDRUŽIO SE POTPREDSEDNIK DVERI: I on štrajkuje glađu ispred skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 18:23

OBRADOVIĆ DOBIO POJAČANJE, PRIDRUŽIO SE POTPREDSEDNIK DVERI: I on štrajkuje glađu ispred skupštine

Kostić je odluku da stupa u štrajk saopštio novinarima u 17 sati, dva sata nakon što je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović saopštio da prekida štrajk glađu.

Lideru Dveri Bošku Obradoviću, koji štrajkuje glađu ispred Doma Narodne skupštine, pridružio se potpredsednik stranke, poslanik Ivan Kostić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pre toga, od štrajka je najpre odustao samostalni poslanik Miladin Ševarlić, a zatim i Sandra Božić i Aleksandar Martinović iz SNS, dok pred skupštinom nema, za razliku od juče, ni pristalica SNS i Dveri, a tenzija je pala.

Kostić je novinarima rekao da juče popodne nije bio ispred skupštine, kada su se okupile pristalice Obradovića, ali je, kaže, pratio dešavanja i "strašno su ga pogodile" uvrede upućivane lideru Dveri, a posebno to što je, kaže Kostić, ispalo da je Obradović sam u svom političkom stavu.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.