Dveri demantuju da su bili za izbornu koaliciju sa PSG

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 19:45

Dveri demantuju da su bili za izbornu koaliciju sa PSG

Pokret Dveri demantovao je danas navode Sergeja Trifunovića da ga je lider tog pokreta Boško Obradović pozvao da na izbore izađu u koaliciji i naveo da je ta izjava lidera PSG istinita koliko i obećanje da će bojkovati izbore.

Kako su naveli, može da se razume to da je lični i stranački interes preovladao u slučaju PSG i da je izlazak na izbore njihova šansa da nešto "politički ućare", bez obzira na političke principe i obećanja građanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Dveri, kao i Savez za Srbiju u celini, navode, ostaju pri bojkotu:

"Mi smo sada dve različite kolone. Ko ide na Vučićeve lažne izbore i očekuje da će nešto uraditi u rijaliti skupštini - ima na to pravo, ali neka se konačno posveti borbi protiv vlasti i svom političkom programu koji nudi biračima, a smanji doživljaj prema nama koji im nismo konkurencija, jer na izborima ne učestvujemo", naglasili su.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Izbori,   Sergej Trifunović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.