ANA BRNABIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA OBRADOVIĆU: Vas patriote su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić - uz zapadne ambasadore

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 21:01

ANA BRNABIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA OBRADOVIĆU: Vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić - uz zapadne ambasadore

Premijerka Ana Brnabić oglasila se na svom Tviter nalogu i tom prilikom odgovorila Bošku Obradoviću, lideru Dveri.

Premijerka Srbije Ana Brnabić podsetila je danas lidera Dveri Boška Obradovića da je upravo sa Draganom Đilasom, kog je danas "prozvao" na Tviteru, potpisivao "Ugovor sa narodom" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kome Kosovo i Metohija nisu bili ni pominjani.

Obradović je ranije danas na Tviteru tvrdio da vlast "napada isključivo patriotsku opoziciju".

- Da li ste čuli nekoga iz vlasti da napada Vuka Draškovića ili Čedu kada se zalažu za potpisivanje francusko-nemačkog ultimatuma, ili Đilasa koji je za uvođenje sankcija Rusiji? Ma kakvi! Vlast napada isključivo nas iz patriotske opozicije koji smo protiv toga. Zanimljivo, zar ne - napisao je lider Dveri.

Premijerka je potom odgovorila da su upravo "patriote" u Skupštinu uguravali predstavnici opozicije uz zapadne ambasadore.

О вашем "патриотизму" најбоље сведочи то да сте са истим тим Ђиласом потписивали "Уговор са народом" у ком ни једне речи није било о Косову, а не тако давно, вас "патриоте" су у Скупштину угуравали Пајтић, Чеда и Тадић уз западне амбасадоре. Ви сте коалиција. Коалиција за власт. https://t.co/vdbljhEZgZ

— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 1, 2023

- O vašem "patriotizmu" najbolje svedoči to da ste sa istim tim Đilasom potpisivali "Ugovor sa narodom" u kom ni jedne reči nije bilo o Kosovu, a ne tako davno, vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić uz zapadne ambasadore. Vi ste koalicija. Koalicija za vlast - istakla je premijerka Ana Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.