Izvor: Danas, 16.Maj.2022, 17:20

Srbija potpisala Tiransku deklaraciju kojom se osuđuje ruska agresija

Saradnja zemalja jadransko-jonskog regiona posebno je važna u svetlu odgovora na aktuelnu političku i ekonomsku krizu izazvanu ruskom agresijom na Ukrajinu i može biti jedan od instrumenata da zemlje članice brže napreduju na putu pristupanja Evropskoj uniji, poručeno je sa Sedmog foruma Strategije EU za jadranski i jonski region (EUSAIR) koji je otvoren danas u Tirani.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forum strategije za jaddransko-jonski region u Tirani: Proširenje na Z.Balkan u interesu EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2022

Proširenje EU svim zemljama Zapadnog Balkana, u svetlu dešavanja u Ukrajini, predstavlja geostrateški interes za stabilnu, jaku i ujedinjenu Evropu, poručeno je sa Sedmog foruma strategije EU za jadransko-jonski region (EUSAIR) koji se danas i sutra održava u Tirani.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.