Saučešće gradonačelniku Moskve

Izvor: B92, 24.Jan.2011, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće gradonačelniku Moskve

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio telegram saučešća gradonačelniku Moskve Sergeju Sobjanjinu povodom terorističkog napada u kom je stradalo 35 osoba.

"Građani Beograda iskreno saosećaju sa vama i dele tugu sa porodicama žrtava ove velike tragedije", naveo je Đilas u telegramu.

Gradonačelnik Beograda osudio je, kako se navodi, stravični teroristički čin protiv ruskog naroda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je izazvao ogroman gubitak i veliku patnju.

"Nadamo se da se ništa slično više nikada neće dogoditi", poručio je gradonačelnik Đilas, prenela je gradska službe za informisanje.

U terorističkom napadu na Aerodrom "Domodedovo" u Moskvi život je izgubilo 35 osoba, a više od 130 je povređeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.