ŠOK ANALIZA ANALITIČARA CIA: Sve je kao pred PRVI SVETSKI RAT, pravila nema, pitanje je ko će PRVI DA UDARI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Sep.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ANALIZA ANALITIČARA CIA: Sve je kao pred PRVI SVETSKI RAT, pravila nema, pitanje je ko će PRVI DA UDARI! (VIDEO)

Američko-ruski odnosi došli su do opasne granice, kada postaje sve teže sprečiti potencijalne konflikte, tako da je za dve zemlje neophodno da uspostave kanale za komunikaciju, smatra potpredsednik vašingtonskog Centra za nacionalni interes i bivši glavni analitičar CIA za Rusiju Džordž Bibi.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši glavni analitičar CIA za Rusiju: Sve je kao pred Prvi svetski rat, čeka se okidač

Izvor: B92, 24.Sep.2019

Bivši glavni analitičar CIA za Rusiju Džordž Bibi kaže da su odnosi između Rusije i SAD došli do opasne granice i da se samo čeka okidač.

Nastavak na B92...

Bivši analitičar CIA: Svet kao pred Prvi svetski rat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2019

Bivši glavni analitičar CIA za Rusiju Džorž Bibi kaže da su odnosi na relaciji Rusija - SAD došli do opasne granice i da se samo čeka okidač...Bibi, koji je sada potpredsednik vašingtonskog Centra za nacionalni interes, smatra da postaje sve teže sprečiti potencijalne konflikte, pa je za dve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.