Od danas važi letnji red letenja na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: TangoSix.rs, 29.Mar.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas važi letnji red letenja na Aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD – Letnji red letenja stupio je danas na snagu na beogradskom aerodromu i trajaće do 24. oktobra. U redovnom avio-saobraćaju najveći broj letova iz Beograda obaviće se ka Tivtu, Podgorici, Beču, Moskvi, Cirihu, Frankfurtu, Istanbulu, Atini, Abu Dabiju, Ljubljani, Parizu, Skoplju, Solunu i Zagrebu.  
 

 
 
Kako saopštavaju iz Aerodroma Nikola Tesla, u toku letnje sezone 25 avio-kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << će putnicima omogućiti direktne letove ka 60 destinacija u Evropi, Bliskom Istoku i Severnoj Africi. Po prvi put u letnjem redu letenja nalaze se svakodnevni polasci Er Srbije za Zagreb.
 
U okviru razvoja beogradske vazdušne luke i temeljne adaptacije Terminala 1, do leta će biti otvoren nov granični prelaz sa zasebnom carinskom i pasoškom kontrolom. Kako kažu iz Aerodroma, na ovaj način će biti rasterećen sadašnji prelaz u Terminalu 2, a predviđeno je i da u toj zoni bude više sadržaja za putnike.
 
U toku prethodne godine, 4,6 miliona putnika je koristilo usluge beogradskog aerodroma, a u prva dva meseca 2015. godine to je učinilo 70.000 putnika, što je za 14 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine. Iz Aerodroma Nikola Tesla očekuju veći rast trenda putnika i obim saobraćaja od evropskog proseka.
 
 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letnji red letenja na aerodromu

Izvor: B92, 29.Mar.2015

Letnji red letenja na aerodromu "Nikola Tesla" danas je stupio na snagu i trajaće do subote, 24. oktobra 2015., saopštio je taj aerodrom...Destinacije ka kojima je u redovnom avio-saobraćaju iz Beograda tokom letnje sezone predviđen najveći broj letova biće Tivat, Podgorica, Beč, Moskva, Cirih,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.