Izvor: Danas, 11.Avg.2022, 14:00

Nišvil 2022: Al McKay dobitnik nagrade „Šaban Bajramović“ za fuziju džeza sa drugim muzičkim pravcima

Al Mc Kay, legendarni gitarista, autor i producent, dobitnik više Grammy nagrada, koji je i član originalne postave kultnog soul funk benda Earth, Wind & Fire Experience, dobitnik je ovogodišnje nagrade Nišvila “Šaban Bajramović” za fuziju džeza sa drugim muzičkim pravcima, saopštio je Nišvil.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras počinje glavni festivalski program Nišville 2022 (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022

Na niškoj tvrđavi i na drugim lokacijama u gradu na Nišavi, pre šest dana, počeo je internacionalni džez festival Nišville, a večeras počinje glavni festivalski program koji će trajati do nedelje, odnosno do zatvaranja festivala...U danima koji su bili uvertira u glavni muzički program Nišvila,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.