NOVA BRUKA na Zakintosu: Srbi uhapšeni zbog droge

Izvor: Mondo, 21.Avg.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA BRUKA na Zakintosu: Srbi uhapšeni zbog droge

U Laganasu, na grčkom ostrvu Zakintos, u nedelju su uhapšena dvojica srpskih državljana, starosti 19 i 22 godine. Oni su osumnjičeni za prodaju droge.

Foto: MONDO portal / Marko Čavić

Kako javljaju grčki mediji, u kući u kojoj su boravili nađeno je i oduzeto: 303 tableta ekstazija, 280 grama sirovog kanabisa, jedna elektronska precizna vagica za merenje i dva mobilna telefona.

Slučaj uhapšenih državljana Srbije predat je tužilaštvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prenosi B92 pisanje Merazante.gr.

Ubistvo na Zakintosu: Šutirali ga u glavu 19 puta

Početkom avgusta dva mladića iz Srbije, starosti 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu u oblasti Laganas, zbog sumnje da su počinili nekoliko krađa.

Novčanice u ukupnom iznosu od 7.000 evra, nakit vrednosti 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon su plen krađa mladića iz Srbije koji su pre nekoliko dana došli na odmor na Zakintos, saopštila je Policijska uprava Jonskih ostrva.

Prošle godine sedmorica Srba su osumnjičena za učešće u prebijanju američkog turiste Bakari Hendersona na ostrvu Zakintos 6. jula. Henderson je preminuo od posledica prebijanja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.