Kupci sve više paze na kvalitet gradnje

Izvor: Blic, 20.Dec.2011, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupci sve više paze na kvalitet gradnje

Trendovi na tržištu nekretnina ukazuju da kupci više pažnje obraćaju na kvalitet gradnje, tehničku opremljenost i završni nivo radova, kažu za „Blic“ stručnjaci portala Nekretnine.rs. Kvalitet gradnje utiče na cenu kao i lokacija. Kako navodi ovaj portal, to će posebno zaživeti krajem sledeće godine, kada se uvedu energetski pasoš koji će svaka zgrada morati da ima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kupci sve više paze na kvalitet gradnje

Izvor: YU-Build.rs, 20.Dec.2011

Trendovi na tržištu nekretnina ukazuju da kupci više pažnje obraćaju na kvalitet gradnje, tehničku opremljenost i završni nivo radova, kažu za „Blic“ stručnjaci portala Nekretnine.rs. Kvalitet gradnje utiče na cenu kao i lokacija. Kako navodi ovaj portal, to će posebno zaživeti krajem...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.