JEDNOGLASNA ODLUKA Juta i Ministarstvo turizma poručuju turistima da slobodno mogu u Tursku

Izvor: Blic, 19.Jul.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOGLASNA ODLUKA Juta i Ministarstvo turizma poručuju turistima da slobodno mogu u Tursku

- Sprski turisti mogu slobodno da putuju u Tursku i mi smo na današnjem sastanku doneli jednoglasnu odluku da se letnja turistička sezona nastavi kao i do sada - rekao je za "Blic" Milan Lainović, potpredsednik upravnog odbora Jute.

On se danas sastao sa predstavnicima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kako bi razmotrili bezbednosne rizike po srpske turiste koji su odlučili da godišnje odmore provedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na turskom primorju.

- Antalija je 1.000 kilometara udaljena od Ankare i Istanbula i sve što se tamo odigralo nije uticalo na naše ljude koji na tuskim plažama letuju. Niko od njih nije prijavio neki bezbednosni problem - dodao je Lainović.

Pročitajte još:

Po njegovim rečima, Juta će sarađivati sa Ministarstvom i turskim partnerima i pomno pratiti razvoj političke situacije u Truskoj, kako bi brzo odreagovali ukoliko to neka nova situacija nalaže.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.