Nema otkazivanja aranžmana u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema otkazivanja aranžmana u Turskoj

Turistička sezona u Turskoj se nastavlja uobičajeno, dogovoreno je na sastanku u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikcija sa predstavnicima Nacionalne asocijacije turističkih agencija Juta (Yuta).

Kako za RTV kaže član Upravnog odbora Jute Milan Lainović, sa resornim ministarstvom dogovoreno je da se sezona nastavi bez ikakvih opterećenja, zbog velikog broja srpskih turista koji već borave u Turskoj, kao i velikog broja uplaćenih aranžmana za tu destinaciju u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodu.

Prema njegovim rečima, procenjeno je da je nema opasnosti po bezbednost turista na turskom primorju, jer je u pitanju antalijska regija udaljena hiljadama kilometara od Ankare i Istanbula.

Zaključak sa sastanka između ostalog podrazumeva da građani koji ipak odluče da otkažu letovanje u Turskoj ne mogu od turističkih agencija zahtevati povraćaj novca u celosti, jer kako je ranije u Juti objašnjeno, to je moguće samo ukoliko postoji zvanična preporuka Vlade Srbije da se ne putuje u Tursku ili u slučaju da se u toj zemlji proglasi vanredno stanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencijama danas zvanična preporuka da li otkažu letovanja u Turskoj

Izvor: Blic, 19.Jul.2016

Predstavnici Nacionalne asocijacije turističkih agencija Juta i Ministarstva trgovine i turizma razgovaraće danas o putovanjima srpskih turista u Tursku, izjavio je agenciji Beta potpredsednik Upravnog odbora Jute Milan Lainović...On je rekao da će na osnovu trenutnih infomacija biti procenjena bezbednost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.