Đorđević sa ambasadorom i vojnim atašeom Angole

Izvor: Blic, 05.Jul.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević sa ambasadorom i vojnim atašeom Angole

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se danas sa Jose Joso Manuelom, ambasadorom Angole i A. Eduardo de Silvom, vojnim atašeom.

Odlazeći ambasador česitao je ministru Đorđeviću na izboru za novu funkciju i zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji koja je uspostavljena, dok je Đorđević upravljao Ministarstvom odbrane.

Ministar je istakao da očekuje da će se dosadašnji prijateljski odnosi izmedju Angole i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije i dalje razvijati u istom pravcu, kao i da će se saradnja proširiti na oblasti koje su u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.