Izvor: Danas, 08.Dec.2021, 23:28

Bajden: Upozorio sam Putina da će se suočiti sa teškim ekonomskim posledicama ako napadne Ukrajinu

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je danas da je upozorio ruskog predsednika Vladimira Putina da će se Moskva suočiti sa teškim ekonomskim posledicama ako pokuša da napadne Ukrajinu, ali je obećao skori sastanak Rusije i NATO saveznika kako bi se rešila zabrinutost Kremlja zbog širenja NATO-a.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bajden: Slanje američke vojske u Ukrajinu „nije na stolu“

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je danas da je upozorio ruskog predsednika Vladimira Putina da će se Moskva suočiti sa teškim ekonomskim posledicama ako pokuša da napadne Ukrajinu, ali je obećao skori sastanak Rusije i NATO saveznika kako bi se rešila zabrinutost Kremlja zbog širenja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.