Voja Brajović: Mesto Dragana Nikolića nije upražnjeno, ono je zatvoreno (VIDEO)

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voja Brajović: Mesto Dragana Nikolića nije upražnjeno, ono je zatvoreno (VIDEO)

Smrt legendarnog glumca pogodila je celu naciju, a mnogo lepih reči su sa javnošću podelili i njegovi prijatelji...

Voja Brajović, Foto: Ivan Dobričić, Vladimir Šporčić

Velikan srpskog glumišta, Dragan Nikolić, napustio nas je danas u 72. godini života posle duge borbe sa teškom bolešću.

Srbija tuguje: Gago, hvala ti za sve!

Glumčeve kolege i prijatelji su većinu dana proveli u Ateljeu 212 gde su se prisetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zajedničkih dogodovština sa glumačkom legendom, a svoje najdublje emocije i po neku nepoznanicu o Gagi podelili su i sa javnošću.

​Poznati se opraštaju od legende: Zbogom, Lepi Gago!

Branimir Brstina, Dara Džokić, Katarina Žutić, Stefan Kapičić, Rade Šerbedžija i Voja Brajović su pred kamerama Ekskluziva govorili o svom prijatelju.

Voja Broajović je rekao:

- Kad kažu da ga više nema, pomislim: nemoguće. Sada kada se to desilo, ja to ne mogu da prihvatim. Dragan Nikolić je bio jedan neverovatan podržavalac život.U toku rada i života ulivao je radost života i to se ne možete meriti ni sa čim. Mesto Gage Nikolića nije upražnjeno, to ne postoji. Ono je zavoreno.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.