U njegovoj samrtnoj postelji... - Voja Brajović otkrio kako su protekli poslednji dani teške bolesti Dragana Nikolića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:51

"U njegovoj samrtnoj postelji..." - Voja Brajović otkrio kako su protekli poslednji dani teške bolesti Dragana Nikolića

On nikada nije pogledao snimak iz stana.

Velikan našeg glumišta Vojislav Voja Brajović u jednom intervjuu govorio je o svojoj karijeri i ulogama, te se prisetio nekih događaja iz prošlosti.

Predstava „Voz“, koju igra sa glumcem Sergejem Trifunovićem u Zvezdara teatru, uvek je unapred rasprodata.

Jednom prilikom je za svog velikog prijatelja i glumca Dragana Nikolića, sa kojim je gumio u „Otpisanima“, napravio ustupak.

Zbog Gagine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške bolesti, Sergej i on su ovaj komad odigrali u Nikolićevom domu.

- Negde pred Novu godinu, došli smo kod njega. U tom stanu, u jednoj maloj sobi, mogu čak da kažem u njegovoj samrtnoj postelji, gde je on bio na krevetu, Milena pored njega i tu su bili Anita i Žarko Laušević. Žarkova supruga je to snimala, a ja nikada nisam pogledao taj snimak. Mi smo celu predstavu igrali na malom prostoru, tu je bio Sergej, a ovde sam bio ja. To je mala soba, a Gaga nije mogao da izađe, ni da ode u dnevnu sobu da sedne, nego je ležao. I mi smo igrali i igrali, da ga ne bi izmorili prestali smo nakon sat vremena i to se nastavlja tako…On tako leži i pitam ga šta misliš? A on mi kaže: ‘Ovo bi Milena i ja mogli da igramo’. To mu je bio komentar - ispričao je Voja Brajović u emisiji „Una, due, tre„.

Podsetimo, Dragan Nikolić preminuo je 11. marta 2016. godine nakon duže bolesti.

Srbija Danas/K.L.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.