Preminuo dugogodišnjni direktor Tigra Dragan Nikolić

Izvor: RTS, 08.Jul.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo dugogodišnjni direktor "Tigra" Dragan Nikolić

Dugogodišnji direktor "Tigra" Dragan Nikolić, preminuo je u Pirotu u 72. godini. Komemoracija povodom smrti održana je u Svečanoj sali Opštine Pirot.
Sahrana je na Tijabarskom groblju u nedelju 9. jula sa početkom u 12 časova.

Dragan Nikolić, diplomirani inženjer elektrotehnike, 1970. godine počeo je svoju karijeru u "Tigru".
Jedno vreme bio je direktor Sektora za inženjering >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i konstrukciju, a zatim direktor Održavanja i energetike, kao i direktor fabrike "Auto-guma".
U maju 1992. postavljen je za generalnog direktora fabrike "Tigar". Ovu funkciju je uspešno obavljao do penzionisanja u junu 2012. godine.
Sa svojim timom saradnika stvorio je preduslove da u Pirotu, na krajnjem jugoistoku Srbije, investira svetski gigant broj jedan u proizvodnji auto-guma, francuska kompanija "Mišlen".
Za svoj rad i ostvarene rezultate Dragan Nikolić je dobio brojna priznanja, odlikovanja i pohvale. Proglašen je za Poslovnu ličnost Srbije za 2005. prema izboru magazina "Status" i Poslovnog čoveka godine za 2005. u izboru Kluba privrednih novinara Srbije.
Dobitnik je priznanja "Planeta Biznis" od strane magazina "Biznis" i "Ekonometar" 2010, ali je posebno bio srećan zbog priznanja Zaslužni građanin opštine Pirot, koje je dobio 2005. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo dugogodišnjni direktor "Tigra"

Izvor: BKTV News, 08.Jul.2017

Dugogodišnji direktor "Tigra" Dragan Nikolić, preminuo je u Pirotu u 72. godini. Komemoracija će biti održana u Svečanoj sali Opštine Pirot danas, 8. jula, sa početkom u 19 časova, dok je sahrana na Tijabarskom groblju u nedelju 9. jula sa početkom u 12 časova...Dragan Nikolić, diplomirani...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.