POSLEDNJI GOVOR ZA GAGU: Ovako je Milena Dravić govorila o Draganu Nikoliću

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI GOVOR ZA GAGU: Ovako je Milena Dravić govorila o Draganu Nikoliću

Velika ljubav.

Velika glumica Milena Dravić preminula je danas u KBC Bežanijska Kosa u 79. godini.

A pre samo dve godine, 11. marta svet je napustio i njen voljeni suprug, Dragan Nikolić.

Prilikom otvaranja spomenika Draganu Nikoliću u Vrnjačkoj Banji, Milena se obratila prisutnima putem video snimka. Već narušenog zdravlja, Milena se setila čoveka sa kojim je delila i dobro i zlo.

- Gaga je bio skroman čovek. Stidljiv. Vrlo misaon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem. Samo što je ovo drugo, možda i po njegovoj odluci, više dolazilo do izražaja. Bio je čovek izuzetnog umetničkog talenta, talenta snažnog i širokog raspona. Po mom uverenju, uz svu njegovu karijeru, nedovoljno prepoznatog i vrednovanog. Nije mi lako kada treba o njemu da govorim. Uz to zdravstveni problemi mi diktiraju i kretanje i način provođenja vremena. Duboko sam svima zahvalna i divim se lepoti duha koju posedujete. Jer, retko se dešava da se u slavu velikog glumca oda tako izuzetna počast. Danilo Bata Stojković i Dragan Nikolić su to zaslužili - rekla je tada Milena.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.