Nikolić menja Džikića na kraju sezone?

Izvor: B92, 03.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić menja Džikića na kraju sezone?

Trener Karpoš Sokolija Dragan Nikolić mogao bi na kraju sezone da nasledi Aleksandra Džikića na klupi Partizana.

Kako nezvanično saznaje makedonski list Sport, postoji šansa da trener crno-belih ode na rad u Sjedinjene Američke Države i da prihvati funkciju selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Sport navodi da bi u tom slučaju prvi pik za Džikićevog naslednika bio Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolić.

Kada je u januaru Karpoš gostovao Partizanu, Nikolić je dočekan aplauzima, a imao je samo lepe reči za „crno-bele“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić napušta Partizan?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017

Makedonci sele Aleksandra Džikića iz Partizana! Kako piše makedonski "Sport", na kraju sezone iskusnog stručnjaka na klupi crno-belih zameniće trener Karpoš Sokola, Dragan Nikolić...Navodno, Džikić bi trebalo da postane selektor Bosne i Hercegovine. Nikolić je posle lošeg starta makedonskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.