Izvor: Blic, 12.Feb.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mima Karadžić: Milena Dravić se vraća snimanjima

Legendarna glumica Milena Dravić je posle smrti supruga Dragana Nikolića završila u bolnici.

Nakon što smo je u septembru prošle godine uslikali u invalidskim kolicima, a naknadno se pisalo da je operisala štitastu žlezdu, ona je konačno ojačala.

Glumac Mima Karadžić otkriva da je ekipa serije "Komšije" očekuje ovih dana na setu.

- Čekamo je s nestrpljenjem. Sa Milenom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moj brat Milan pričao juče i mislimo da će Milena nastaviti snimanje serije "Komšije", koje počinje prekosutra. Termin je određen u dogovru sa RTS-om. Svi se radujemo povratku Milene Dravić - uz osmeh priča Mima i dodaje da je i Mira Banjac, Milenina zamena tokom bolovanja, obeležila seriju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIMA KARADŽIĆ OTKRIVA: Milena Dravić se vraća na scenu!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2017

...Nakon što je u septembru prošle godine viđena u invalidskim kolicima, a naknadno se pisalo da je operisala štitastu žlezdu, ona je konačno ojačala i vraća se na scenu!.."Čekamo je s nestrpljenjem Sa Milenom je moj brat Milan pričao juče i mislimo da će Milena nastaviti snimanje serije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.