Čitajte u Vestima: U zatvoru su mi ubili brata

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte u "Vestima": U zatvoru su mi ubili brata

"Moj brat Milorad bio je zdraviji i pošteniji od svih ljudi koje poznajem. On je stradao zbog istine. Na kraju su ga ubili, u to nemam sumnje", kaže za "Vesti" u suzama Dragan Nikolić, rođeni brat Milorada Nikolića koji je preminuo u zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Četrdesetpetogodišnji meštanin Crvenke je tamo smešten nakon što je 14. decembra 2016. uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika (tada premijera) Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stefanovića.

Miloradov advokat i član benda Beogradski sindikat Feđa Dimović za naš list podseća da je njegov klijent uhapšen jer je u novembru i decembru 2016. slao preteće SMS poruke na mobilni telefon svog poznanika Danka Batanića. Poruke su, dodaje, bile političke prirode, "ali u njima je izražavao lični stav o političkoj situaciji u zemlji, čime nikako nije moglo biti ugroženo spokojstvo vrha vlasti".

Sve o sumnjivoj smrti Milorada Nikolića čitajte u tekstu naše novinarke Jelene L. Petković u vikend izdanju "Vesti".
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.