Bleda i neubedljiva “Vlasina”

Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bleda i neubedljiva “Vlasina”

LESKOVAC

Najveće iznenađenje ovog 14.kola svakako je nerešen rezultat Vlasine na svojoj ,,Rosulji” u meču sa osrednjom ekipom Mladosti iz Medoševca. Samo jedan bod za Vlasotinčane je premalo s obzirom da ,,Rosuljci” plediraju na najviši plasman, a u konačnom zbiru na proleće ovaj bod može biti odlučujući za osvajanje prvog mesta. Očigledno da mnogo toga ne štima kako treba u igri čete trenera Dragana Nikolića, koja se ne može pohvaliti rezultatima koje su postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na svom bunjištu.

Ekipa Puste reke na svom terenu uspela je da savlada gostujuću Vranjsku banju sa 2:1, dok je meč u Gornjem Stopanju između domaćeg Jedinstva i Morave iz Vladičinog Hana završen nerešeno 2:2. Leskovačka Sloga uspela je da odoli u Pirotu igračima domaćeg Jedinstva i ovaj meč je okončan tako što su mreže oba golmana mirovale. Još jedan kiks napravili su fudbaleri Jablanice na svom terenu u Medveđi i to u meču sa poslednjom ekipom na tabeli Mladosti iz Bosilegrada koji su uspeli da slave pobedu od 1:2. U Dimitrovgradu domaći Balkanski bez većih problema stigao je do pobede od 3:0 u susretu sa ekipom Budućnosti iz Orašja.

Rezultati 14.kola: Balkanski – Budućnost 3:0, Jablanica – Mladost (B) 1:2, Jedinstvo (GS) – Morava 2:2, Jedinstvo (P) – Sloga 0:0, Vlasina – Mladost (M) 1:1, Pusta reka – Vranjska banja 2:1, Pčinja – OFK Niš 2:1, Brzi brod – Tanasko Rajić 2:0.

U subotu i nedelju na programu su utakmice poslednjeg 15.kola, a sastaju se:

Sloga – Vlasina, Budućnost – Brzi brod, Mladost (B) – Jedinstvo (GS), Tanasko Rajić – Jablanica, OFK Niš – Balkanski, Vranjska banja – Pčinja, Mladost (M) – Pusta reka, Morava – Jedinstvo (P).

Utakmice počinju od 13 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.