VOJINOVE REČI PARAJU SRCE: Ćetković ispričao kako su se Milena i Gaga selili: Ljubav jača od smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJINOVE REČI PARAJU SRCE: Ćetković ispričao kako su se Milena i Gaga selili: Ljubav jača od smrti

Sahrana će se održati danas u 15h na Novom groblju.

Komemoracija u Zvezdara teatru povodom smrti istaknute glumice Milene Dravić počeće u 12 časova, a njene kolege su u velikom broju došle da se oproste od nje.

Na komemoraciju su stigli Radoš Bajić, Vojin Ćetković, Gordan Kičić i Dragan Bjelogrlić, Goran Jeftović, Petar Božović, režiser Zdravko Šotra, Dragan Mićanović, Uliks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fehmiu, Seka Sablić, Tanja Bošković... Među njima je i glumica Ljiljana Dragutinović, koja je, iako bolesna pod temperaturom, sa maskom na licu, došla da se oprosti od svoje prijateljice.

Vojin Ćetković, održao je srceparajući govor gde se prisetio Milenine posvećenosti filmu, glumi i ljubavi:

- Pirot 2002. godina, gradski hotel Vrelo jutro, ugledam Milenu. Nekoliko ljudi za njom nose kese, tepih. Pitam je da popijemo kafu, dolazom za pola sata kaže mi, na recepciji se nešto događa. Milena se useljava, kupila je zavese i lampe za njen i Gagin apartman, kasnije je protrcala pored njega, kaze cekaj još pola sata, zaboravila sam Gagin donji veš, a kad sam je pitao zašto sve kupuje, rekla je jer joj je to sada i u narednih mesec dana dom, bilo bi neodgovorno prema filmu da ne spava dobro, kao u svom domu - rekao je Vojin sa setom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.