Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Senke nad Balkanom" je osvojila gledaoce u našoj zemlji, a sada je isplivao i detalj o NASTAVKU ovog ostvarenja

Nedavno je završena prva sezona serije "Senke nad Balkanom". Ovo ostvarenje Dragana Bjelogrlića je osvojilo srca publike. No, poznati glumac se uveliko priprema za nova snimanja.

On j zajedno sa Dejanom Stojiljkovićem, piscem i scenaristom i delom ekipe koja realizuje seriju „Senke nad Balkanom“, posetio Vrnjačku Banju, tragajući za idealnom lokacijom za snimanje nastavka serije.

Iako je dobar deo prve sezone sniman u Barandi, Bjelogrlić se odlučio za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugu lokaciju, a ova odluka je iznenadila mnoge.

Vrnjačka Banja sa svojim vilama s kraja 19. i početka 20. veka i autentičnim ambijentom je jedna od mogućih lokacija, na kojoj će se razvijati priča o daljem nastavku događaja Kraljevine Jugoslavije između dva svetska rata. Ovo ostvarenje je naišlo na veliku pohvalu publike, ali je u seriji bilo i mnogo brutalnih scena seksa. Koji glumci su ih obeležili, saznajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVAO DETALJ O NASTAVKU SNIMANJA: Serija Senke nad Balkanom zaludela je Srbiju, a evo šta možemo očekivati u drugoj sezoni!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2018

Serija "Senke nad Balkanom" osvojila je srca publike. Svi jedva čekaju nastavak ovog ostvarenja Dragana Bjelogrlića, a sada su isplivali detalji o nastavku snimanja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.