Serija Južni vetar podelila gledaoce! Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2020, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Južni vetar podelila gledaoce! Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele!

Na Prvom programu Javnog servisa ovog vikenda je emitovana prva epizoda serije "Južni vetar" - "Maraš rasplakao, ali Miki Manojlović je od Cara napravio Crnog Gruju"! Serija podelila gledaoce!  Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele, pobunio se jedan od fanova serije.

Prva epizoda serije nastale po filmu "Južni vetar" izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Maraš je uspeo da rasplače gledaoce scenama sa bivšom devojkom i sinom, a onda su gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa suza prešli u "nevericu".

U seriji lik Cara sada igra Miki Manojlović, a ne Dragan Bjelogrlić. Reditelj Avramović je ranije izjavio da je "nažalost morao da rasturi ekipu", jer je u isto vreme Bjela radio drugu sezonu Senki nad Balkanom, i da mu je spremio dostojnu, legendarnu zamenu – Mikija Manojlovića.

Gledaoci ne misle isto...

Glumac Miloš Biković je nakon emitovanja prve epizode upitao pratioce na Twitteru šta misle o prvoj epizodi i evo šta se desilo:

"Iskreno, jedino mi se svidela scene tebe, klinca i bivše žene. Osetio sam, a ovo ostalo, brate moj, bu*a u odnosu na film. Miki katastrofa", glasio je jedan od tvitova.

Ni drugi nisu bili bolji, barem kada je reč o Bjelinoj "zameni".

"Miki loš, nezainteresovan i mlak za ulogu koja mu je dodeljena, a verovatno je najplaćeniji. Bolje bi tu ulogu izneli Jezdić, Lutkić ili Igor Đorđević", "Samoubistvo s Mikijem umesto Bjele, niste mogli naći goru zamenu". "Miki us*** motku, Bjela bi ovo oduvao", "Totalno neuverljiv, više mi liči na nekog lika s ozbiljnim psihičkim problemima, a ne na krimosa sa dobrim srcem" i na kraju: "Miki M. ne može da izmeni ili zameni ni za 50 godina. Lik Cara je neko ozbiljan, staložen i kad treba opasan. Od istog lika Miki napravio Crnog Gruju".

Nisu svi komentari negativni - bilo je onih kojima se dopao "novi Car" i koji su na Bikovićevo pitanje kako im se dopala serija imali i par saveta:

Prvi je da ova serija može loše da utiče na omladinu "jer kad prosečan srednjoškolac pogleda ovo, on vidi samo za*ebanog lika koji vozi dobra kola, nosi odvratnu, ali brendiranu trenerku", zbog čega bi, ali i količine psovki u seriji, trebalo promeniti starosnu granicu za gledaoce i promeniti termin emitovanja.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.