PRIZNALA Ruzica imala burnu seks aferu sa poznatim glumcem

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA Ruzica imala burnu seks aferu sa poznatim glumcem

Šokirala otkrićem...

Osim Dragana Bjelogrlića pevačica Ružica Veljković je imala aferu i sa glumcem Milutinom Mimom Karadžićem.

 Kako se poverila zajedničkim prijateljima, prema pisanju Skandala, oni su se upoznali na slavlju kod zajedničkih prijatelja.

 Nekoliko dana su se viđali, izlazili, išli na večere, a kada je pao i prvi seks Ružica je naime i navodno potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << odlepila za glumcem.

 Zatim je još ispričala kako je priznala da joj ni sa kim nije bilo tako dobro u krevetu kao sa njim, pa je u jednom trenutku posumnjala da je trudna. Svestrana, zar ne?

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružica imala seks aferu s poznatim glumcem

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015

Ružica Veljković navodno je imala aferu sa glumcem Milutinom Mimom Karadžićem...Kako se poverila zajedničkim prijateljima, prema pisanju Skandala, oni su se upoznali na slavlju kod zajedničkih prijatelja...Nekoliko dana su se viđali, izlazili, išli na večere, a kada je pao i prvi seks Ružica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.