POKRET SOCIJALISTA: Bjelogrlić da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 00:02

POKRET SOCIJALISTA: Bjelogrlić da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste

Razobličeno licemerje Dragana Bjelogrlića.

Pokret Socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, poručili su Draganu Bjelogrliću da ih nije zaplašilo njegovo nekulturno ponašanje i njegov prostački rečnik.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Svaki pristojan i čestit Srbin juče je osetio gađenje dok je Bjelogrlić na hrvatskoj televiziji pljuvao svoju državu od koje rado uzima milione za svoje osrednje filmove i serije u kojima glume >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovi netalentovani članovi porodice.

Mi iz Pokreta socijalista poručujemo balkanskom Zelenskom da nas nije zaplašilo njegovo nekulturno ponašanje i njegov prostački rečnik. 

To što se Bjelogrlić našem osnivaču Aleksandru Vulinu obraća nepristojno nas ne iznenađuje, ali nas Bjelogrlićeva nekultura neće uplašiti i neće sprečiti da ga pitamo koliko je miliona dobio od države za svoje osrednje filmove.

Pitaćemo, jer se ne plašimo, mada smo prilično sigurni da bi i našeg osnivača i nas pesničio, baš kao što je i Gagu Antonijevića.

I, takođe, pozivamo Bjelogrlića da prestane da se krije iza glumačke profesije i da se u tom Proglasu potpiše kao član Đilasove liste, jer to i jeste - poručili su u Pokretu socijalista.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.