Nije mogao da odbije ponudu: Ovaj pevač će praviti muziku za novu Bjelinu seriju!

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2018, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogao da odbije ponudu: Ovaj pevač će praviti muziku za novu Bjelinu seriju!

Ovih dana se uveliko priča o dvoje glumaca koji su postali bliski na snimanju gorepomenute serije. Autor i producent ove savremene bajke je Dragan Bjelogrlić, a za originalnu muziku će se pobrinuti frontmen grupe "Plavi orkestar" Saša Lošić, koji je pre nekoliko godina najavio povlačenje iz muzike. 
Bjela i Loša su već sarađivali na igranoj seriji "Vratiće se rode", a muzičar glumčev poziv ni ovog puta nije mogao da odbije.
"Kada me Bjela zovne, uvek imam utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da sam u nekoj sigurnoj zoni, zato što je on jedan od retkih filmskih radnika. Njegova predanost i skoncentrisanost ne ogledaju se samo u scenarističkom i rediteljskom delu, već on vodi računa o svakom detalju. Vrlo je precizan i kada je reč o muzici. Uvek ima predloge, a i šaljemo jedan drugom linkove. Mislim da bez takvog rada zaista nema očekivanih rezultata. Teško je uraditi nešto dobro, a serija je vrlo komplikovana televizijska igračka", priča Saša Lošić za "Blic TV magazin" i dodaje da mu je veoma drago što ponovo sarađuje sa Draganom Bjelogrlićem.

Pošto je imao priliku da pročita scenario, tvrdi da je osetio neki entuzijazam koji izvire iz teksta.
"Ja volim TV serije i filmove gde nekome nešto ne ide, ali se posle niza prepreka, sve srećno završava. Ne smem da otkrivam šta se dešava na kraju ove serije, ali tokom "Žigosanih u reketu" provejava optimizam, a to ljudi vole da gledaju. To je jedna velika iluzija. Serije su danas preuzele primat i one postaju moćnije nego film, tako da je vrlo uzbudljivo raditi na novim serijama. Bar ja volim da ih radim, ali i da ih gledam. One su format koji je najuzbudljiviji", smatra muzičar.
Lošiću je jedna od najomiljenijih serija "Grlom u jagode".

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.