Nataša Vojnović u Montevideu

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Vojnović u "Montevideu"

Naša manekenka koja hara svetskim modnim pistama pojaviće su u nastavku ostvarenja Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video".

Supermodel Nataša Vojnović (33) za Prvu TV kaže da je na setu bilo odlično i da joj je prijalo seosko okruženje u Barandi posle "divljeg" Njujorka.

"Kada sam došla u Beograd, upoznala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dragana Bjelogrlića i pitala ga da li mogu da glumim u filmu. Rekao mi je da dođem na kasting i tako je došlo do saradnje. Nisam baš sigurna da li će moje scene da se nađu u filmu ili seriji, ali je to bilo zaista odlično iskustvo."

Nataša kaže da joj je glumica Mirjana Karanović bila od velike pomoći sa svojim savetima kako za "Montevideo" tako i za rolu u filmu "O bubicama i herojima" Petra Pašića, kojom je lepa Nataša debitovala u svetu filma.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.