Isplivala TAJNA filma Mi nismo anđeli Ovaj glumac je ODBIO da igra glavnu ulogu - kaskader odradio ključnu scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 15:43

Isplivala TAJNA filma "Mi nismo anđeli" Ovaj glumac je ODBIO da igra glavnu ulogu - kaskader odradio ključnu scenu

Imao je opravdan razlog zašto nije mogao da se pojavi na setu.
Replike iz filma "Mi nismo anđeli" se citiraju godinama. Publika je obožavala sva tri nastavka ovog kultnog filma. Nikola Kojo, Branka Katić i Milena Pavlović ostavili su svoj pečat u ovom ostvarenju.
Posebno su se izdvojile uloge Anđela i Đavola, koje su tumačili Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović. Međutim, malo je poznato da je lik Anđela trebalo da igra Dragan Bjelogrlić, koji je ovu ulogu morao da odbije zbog snimanja filma "Crni bombarder".
Takođe, malo je poznato da je jedna od glavnih likova - Marine, koju je igrala Milena Pavlović, umalo pripala glumici Ivani Mihić.
Mnoge glumice su se na audiciji potrudile...
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.