Glumcu Draganu Bjelogrliću zatvorska kazna, predlaže Tužilaštvo

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2021, 14:13

Glumcu Draganu Bjelogrliću zatvorska kazna, predlaže Tužilaštvo

Protiv glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog i predložilo kaznu od šest meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja u niškom hotelu Ambasador, kada je nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Nakon ispitivanja svedoka i veštačenja Tužilaštvo je predložilo da se Bjelogrlić oglasi krivim.

Osnovno javno tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Nišu je u kratkom vremenskom periodu, nakon ispitivanja svedoka, obavljanja veštačenja, dana 26.11.2021. godine Osnovnom sudu u Nišu podnelo optužni predlog protiv Dragana Bjelogrlića, zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 KZ. Predloženo je da se isti oglasi krivim i da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od 6 meseci - saopšteno je iz Tužilaštva.

Podsetimo, Bjelogrlić je letos u Nišu bio zbog Filmskih susreta, a incident se desio u niškom hotelu tokom noći 22. avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.