Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO: Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Izvor: Story, 20.Okt.2021, 10:22

Dragan Bjelogrlić EKSKLUZIVNO: Moja žena Maja i ja smo GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR!

Dragan Bjelogrlić, naš proslavljeni glumac, producent i reditelj, koji s filmom „Toma” beleži neverovatne uspehe, ne krije da ogromnu zahvalnost za sve što je postigao duguje Maji i kako svoje naslednike, ćerku Miu i sina Alekseja, onako kako su njega njegovi roditelji.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"MOJA ŽENA MAJA I JA SMO GLUMILI DA SMO ZALJUBLJENI PAR" Bjelogrlić PRVI PUT otkrio kako je upoznao suprugu: "Ona je moj najveći uspeh"

Izvor: Blic, 20.Okt.2021

Glumac, producent i reditelj, Dragan Bjelogrlić, postigao je nezapamćen uspeh sa filmom "Toma", koji obara rekorde po broju onih koji su ovo ostvarenje pogledali u bioskopima. Bjelogrlić je sada rekao da zahvalnost za svoj uspeh u životu duguje supruzi Maji, a istakao je i da svoje naslednike ćerku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.