Dosadili  joj fudbaleri: Želim seks sa Bikovićem

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadili joj fudbaleri: Želim seks sa Bikovićem

Nataši Šaviji fudbaleri izgleda više nisu zanimljivi te je počela da mašta o seksu sa poznatim srpskim glumcima. Ona tvrdi da se Dragan Bjelogrlić lepo ljubi, ali da ipak mašta o seksu sa Milošem Bikovićem.

Šavija je Bjeli u jednoj seriji glumila ljubavnicu, te su za potrebe snimanja simulirali seks. Tom prilikom je Nataša poljubila Bjelu i tvrdi da je bilo fantastično.

- Dragan se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lepo ljubi, vidi se da ima dosta iskustva. Nisam imala tremu zbog tih provokativnih scena. Rekli su mi da to treba da izgleda što prirodnije i opuštenije, tako da sam poslušala savet iskusnijih i prepustila se. Potpuno sam se uživela, tako da sam uspela i da uživam - kaže Šavija za "Informer".

Ipak, priznaje da bi sada više volelela da se pred kamerama nađe sa Milošem Bikovićem.

- Dragan je živa legenda, ali više nije u cvetu mladosti. Ulogu šmekera je sad preuzeo Biković. Jedno vreme sam baš maštala o seksu sa njim. Sada želim da snimimo intimne scene za neki dobar film, kaže Šavija dodajući da joj ne bi bio problem da se skroz skine i dočara i najžešće scene seksa.

- Sve je to umetnost, a Biković i ja bismo bili savršen tandem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.